Autowaarde

Bij het aanschaffen van een auto komt meestal ook de inruil van uw huidige auto ter sprake. U kunt met onze autowaarde check  opvragen wat uw huidige auto ongeveer waard is bij inruil. Daarnaast ontvangt u ook informatie met wat de richtprijs is van de te kopen auto. De richtprijzen worden berekend op basis van de door u verstrekte gegevens. De richtprijzen zijn bedoeld als basis voor uw onderhandelingen met de verkoper.

 

Wij berekenen de waarde van uw auto op basis van het actuele aanbod van soortgelijke auto’s. Hierbij wordt het aanbod van verschillende grote auto-websites in Nederland in beschouwing genomen en vergeleken én worden de zogenaamde ‘outliers’ ofwel extremen buiten beschouwing gelaten. Zo verkrijgt u de meest actuele en betrouwbare waarde van uw auto

 

De Checkautoschade.nl database bevat de gegevens van bijna alle personenauto's van minimaal tien maanden tot en met twaalf jaar oud. Alleen van exclusieve merken en modellen worden niet altijd prijzen genoemd. Bent u op zoek naar een prijsindicatie van een auto jonger dan tien maanden of ouder dan twaalf jaar, dan moeten wij u helaas teleurstellen.
Auto's van die leeftijd komen niet in onze database voor.

 


 

Bestel de autoschade + kilometerstand + autowaarde rapport € 9,95                                         
Bestel de autowaarde check rapport € 2,95